2009. szeptember 27., vasárnap

Padparadscha


Befoglalt rivoli kidekorálva. Nehéz szülés volt. A befoglalást Audrey távoktatós tanfolyamából tanultam. Ezúton is köszönöm.

Bővülő Archipel-család

Íme a legújabb családtagok: miután a két féltestvér fél pár füli megkapta a párját, medálok is születtek.

2009. szeptember 6., vasárnap

Féltestvérek

Mindig így alakul ez nálam, hogy füzögetek-füzögetek, de fényképezni gyakran nincs időm, vagy nem egyből, amint befejeztem. Meg lusta is vagyok, úgyhogy csak időről-időre veszem a fáradságot, hogy dokumentáljam és közzétegyem, miket alkottam mostanában.
Mostanában pedig még kevesebb időm van, így lehet az, hogy van egy féltestvérpárom.
Archipel, két különböző színű, ugyanis mindkét Swariból csak egy-egy volt itthon, viszont a piros után annyira belejöttem és olyan hihetetlennek tűnt, hogy elsőre sikerül... hogy körbe kellett fűzni a light rose-t is. :)

Részemről Zsuzsi...

Az egész úgy kezdődött, hogy ki akartam próbálni Mu Maé nevű mintáját. Valahol félúton azonban abbamaradt, technikai okok miatt. Már nem is akarom folytatni, mert annyira megtetszett, hogy így hagyom. Mivel így viszont nincs neki neve, hiszen nem lehet Maé (mert befejezetlen), részemről Zsuzsinak kereszteltem el és nem gyűrű, hanem nyaklánc lesz belőle. Már készülnek a társai. :)

Piros Shy Smile/Red Shy Smile

...még keresi láncát./ ...is looking for its string.

VégigRAWaszkodott hétvége

RAW. Be kell vallanom, nagyon sokáig volt a kedvencem - az első technika, amit megtanultam. Aztán valahogy elfelejtődött, ahogy újabb és újabb technikákat tanultam meg. Most újra elővettem és remek kis szettet hoztam össze. Egyszerre nosztalgiáztam és kísérleteztem ki a befoglalást.

Ezüstös fogaskerék: