2011. szeptember 6., kedd

Kockautánpótlás érkezett

Ez a történet még nyár elején kezdődött, egy megrendeléssel, amihez csini - és mint kiderült, beszerezhetetlen - narancssárga kockákra volt szükségem. Messziről rendeltem végül és nagy tételben, más választásom nem lévén. És véééééégre, nagy sokára a múlt héten megérkezett ez:Igen, ez negyed kiló gyöngy. :)
Neki is ugrottam a feladatnak és a hétvégén megszülettek ők:
Ehhez el is használtam nagyjából a tizedét a csomagnak. Minden ötletet szívesen fogadok a további felhasználhatóság tekintetében. :)

/The story began a long time ago, around the beginning of this summer, when I received an order and needed some orange Miyuki cubes, but since I had to order it from oversees, I had to order a bigger package of it. Finally it arrived last week so I rushed to fulfill the order and made a nice necklace and 2 pairs of matching earrings. Still have about 90% of the package, so I'm open to any ideas regarding what to bead of it. :)/


3 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan szépek,nagyon jó színe van a kockának!Megérte,bár ahogy nézem lesz belőle bőven sok szép ötletes darab!A lánc nagyon jó design!

    VálaszTörlés
  2. Beautiful Idea, the necklace is fantastic!!!

    VálaszTörlés
  3. Magnifico trabajo....felicidades

    VálaszTörlés